Sımsıcak kumsalında güneşi denizin maviliğinde batarken izleyip, yeşilin her tonunu içinde barındıran doğasında yürüyüşler yapabileceğiniz Çeşm-i Cihan’ın saklı cenneti Çakraz’da huzur dolu bir tatil sizi bekliyor.

Amasra’ya 10 dakikalık mesafede olan Çakraz koyunda bulunan otelimiz denize sıfırdır ve 35 odası vardır. Misafirlerimiz sabahları sahilde deniz ve güneşin keyfini doyasıya yaşarken akşamları Dalyan Balık Restaurant’ımızda Karadeniz’in eşsiz taze balıklarını, bölgenin meşhur Amasra Salatası’nı ve spesiyalimiz kızarmış dondurmayı tadabilirler.

Özmenler Otel olarak önceliğimiz misafirlerimizin otelimizde geçirdiği süre boyunca rahat etmeleri ve dilediklerince tatilin keyfini sürmeleridir. Bunun için 15 yıldır misafirlerimize elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

Doğa Yürüyüşü

Doğa yürüyüşleriyle Çakraz’ ın eşsiz manzaralarını keşfedebilirsiniz. Çakraz’ın doğu ve batı taraflarında zorluk derecesi kolay ve orta parkurlar mevcuttur.

Tekne Gezisi

Otel müşterilerimize Amasra’da otelime ait “Özmenler” ismindeki tekne ile ücretsiz gezi hizmeti sunulmaktadır. Amasra’nın tarihi ve doğal güzelliklerini birde denizden görmelisiniz.

Çakraz Plajı

Altın sarısı kumsalı mas mavi deniziyle çevresinin en güzel kumsallarından biridir. Eşsiz doğal güzelliğini halen korumaktadır. Ayrıca plajdan güneşin batışı çok güzel görünmektedir.

Bozköy Plajı

Çakraz’ın 1 km uzaklıkta bulunan doğa harikası Bozköy plajına uğramadan gitmeyin. Sapsarı kumlar, berrak denizi ve yemyeşil doğasıyla Bozköy mutlaka görülmesi gereken bir koydur.

Gölderesi Şelalesi

Gölderesi Şelalesi Çakraz’ a en yakın şelaledir. Eşsiz doğal güzelliği, el değmemiş doğal yapısıyla doğa severlerin kesinlikle görmesi gereken yerlerden birisidir. Şelale’ ye Kurucaşile yolunu takip ederek yaklaşık 1 saatte ulaşabilirsiniz.

Karaman Koyu

Çakraz Plajı ve Bozköy Plajı arasında kalan küçük ve güzel bir koydur. Otelimizin solunda kalan kayalıklardan 10 dakika yürüyerek ulaşılır. Çoğunlukla sessiz ve sakindir. Denizi temiz ve berraktır.

10
Apart Oda
8
Standart Oda
8
Süit Oda
10
Yan Cephe Süit Oda

Misafirlerimizden Yorumlar

Galeri

Otelimizden Haberler

Devamı
13 Kas

Gezi Yatımız

Özmenler adlı gezi yatımız her sene düzenli olarak Tekkeönü limanındaki tershanede yenileniyor. Amacımız siz saygıdeğer misafirlerimiz güzel...
Continue Reading